Besteed je sociale media uit

Werf klanten via social media terwijl je werkt

Lees Meer
Social Media Beheer door Dijkman Design

Jouw social media volledig geregeld

Met Dijkman Design social media beheer

Wil jij jouw social media kanalen laten groeien om meer klanten te werven, maar heb je geen tijd of geen idee waar te beginnen? Dan is het Dijkman Design Social Media Pakket het antwoord!

Waar in het verleden ondernemers veel investeerden in drukwerk om van deur tot deur te verspreiden, biedt social media kansen om veel gerichter, voordeliger en vooral sneller nieuwe klanten te werven.

Voordelige leads via Dijkman Design

De voordeligste lead generator

Ontvang klantaanvragen terwijl je werkt!

Voor veel ondernemers is social media nog het ondergeschoven kindje. Ze plaatsen af en toe foto’s van opgeleverd werk maar er zit geen strategie achter. Voor potentiele klanten is dit niet voldoende om direct voor jouw bedrijf te kiezen.

Om dit te verbeteren zou je een online marketeer in dienst kunnen nemen. Iemand die de ins en outs van social media kent, gericht klanten weet te bereiken en zo meer offerte aanvragen realiseert. Kosten; gemiddeld 3000 euro per maand. Dat kan voordeliger!

Social Media Pakket

Het Dijkman Design Social Media Pakket is jouw digitale online marketeer. Wij creëren jouw volledige social media strategie. Plaatsen mooie content, schrijven gerichte teksten en zorgen voor meer actieve volgers en een stijging in het aantal offerte aanvragen via jouw social media kanalen.

Het mooiste van alles, wij doen het werk terwijl jij aan het werk bent! Zo heb jij je handen volledig vrij om te doen waar jij goed bent terwijl op de achtergrond hard gewerkt wordt aan jouw bekendheid op social media.

Referenties

Lees de ervaring van onze klanten

Neem contact op

Dijkman Design

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij hopen dat je alle informatie hebt kunnen vinden die je zocht. Toch nog vragen? Vul dan het contactformulier in om je vraag beantwoord te krijgen.

hallo@dijkmandesign.nl

+316 343 338 83