Haal meer resultaat uit je website

Met een op maat gemaakte website van Dijkman Design

Lees Meer

Behaal jouw doelstellingen!

Met een op maat gemaakte website

Elke ondernemer heeft andere doelstellingen. Bij de een is dit een groei in omzet, de ander zoekt een ander type klanten, of wilt meer tijd besteden aan het werk in plaats van informeren van klanten. Wat al deze punten gemeen hebben? Het start bij een goede website als essentieel onderdeel van je groeistrategie.

Daarom bouwen wij bij Dijkman Design elke website van de grond af aan op, zodat elk onderdeel bijdraagt aan de groei die jij voor ogen hebt!

Voor iedereen zichtbaar

Onafhankelijk op welk apparaat de bezoeker de website bekijkt.

Een Dijkman Design is goed zichtbaar op elk apparaat. Dit houdt in dat de website zich aanpast aan de grote van het scherm. Wanneer een bezoeker de website via de mobiele telefoon bezoekt zal de informatie net zo goed zichtbaar zijn als via een laptop. Zo zorg je dat elke bezoeker volledig geinformeerd wordt en je geen kansen mist.

Volledige ontzorging

Voor de meeste ondernemers zijn termen als 'hosting' en 'domeinnaam' onbekend terrein. Daarom leveren wij alles wat je als ondernemer nodig hebt om je website online te krijgen en houden. Denk hierbij aan

  • Hosting inclusief e-mail
  • Domeinnaam
  • Website onderhoud

Uitgelichte projecten

Een greep uit ons werk

Sanders Dakinspecties

Voor Sanders Dakinspecties hebben wij de volledige website ontwikkeld. Ook hebben zij het voordeel van 1 aanspreekpunt door de hosting, onderhoud en domeinnaam bij ons onder te brengen.

Bouw-Collectief

Een groeiend project dat voor de ontwikkeling van de website, hosting en het onderhoud vertrouwt op Dijkman Design.

Singh Bouwpersoneel

Voor bouwpersoneel ben je bij Singh Bouwpersoneel aan het juiste adres. De website, hosting, domeinnaam en e-mail pakket wordt door Dijkman Design geleverd.

Loodgieter Azizi

Als ondernemer ben je liever niet druk met technische zaken zoals hosting. Daarom besteed Loodgieter Azizi zijn totale website, webhosting en domeinnaam uit aan Dijkman Design.

Referenties

Lees de ervaring van onze klanten

Neem contact op

Dijkman Design

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij hopen dat je alle informatie hebt kunnen vinden die je zocht. Toch nog vragen? Vul dan het contactformulier in om je vraag beantwoord te krijgen.

hallo@dijkmandesign.nl

+316 343 338 83