🏠 / Diensten /
Animatievideos

Een unieke animatievideo voor jouw bedrijf


Heb jij jouw klanten een hoop te vertellen maar wil je voorkomen dat zij een grote lap tekst moeten lezen? Dan biedt een animatievideo van Dijkman Design uitkomst! Op een laagdrempelige manier biedt een animatievideo de mogelijkheid om jouw werk en diensten te delen met potentiele klanten. Je geeft de kijker een inzicht in de diensten die jij levert en hebt de mogelijkheid gelijk al resultaten te laten zien!

In een video van ongeveer 2 minuten vertelt de voice-over de kijker meer over jouw bedrijf. In verschillende scenes wordt de kijker meegenomen in alle mogelijkheden die jij hen biedt en wordt de kans vergroot dat de kijker overgaat op het aanvragen van een offerte.

Een unieke animatievideo leveren wij al vanaf €399! Je vraagt er een aan via onderstaande knop.

animatievideo door dijkman design

Voorbeelden van onze animatievideos

Wat een animatievideo voor jouw bedrijf doet

Een unieke manier om meer mensen te bereiken! Door onder andere het succes van Instagram & TikTok is video anno 2022 relevanter dan ooit in de marketing van bedrijven. Ook voor jouw bouwbedrijf kan een animatievideo een hoop betekenen! Naast dat het erg leuk is om aan klanten te laten zien, bereik je een gloednieuw publiek door middel van video. Kortom, van een persoonlijke animatievideo zal jouw bouwbedrijf een hoop plezier beleven!
Bereik nieuwe klanten
op een unieke manier
Zorgt voor een
professionele uitstraling
Verhoogd de betrouwbaarheid
van jouw bedrijf

Hoe wij een animatievideo ontwikkelen

Voor wij beginnen aan een persoonlijke animatievideo is het belangrijk dat wij jouw bedrijf goed kennen en samen vaststellen wat het doel van de video is. Wil je mensen middels de video informeren over al jouw diensten, of ze attenderen op een specifiek probleem die jij kunt oplossen zoals het verduurzamen van een woning om kosten op energie te besparen? In slechts vier stappen ontwikkelen wij een volledige animatievideo op maat!
animatievideo voor zzpers

Animatievideo aanvragen