🏠 / Diensten /
Website Dakdekkersbedrijf

Website voor dakdekkersbedrijf laten maken

Heb jij moeite om met jouw dakdekkersbedrijf op te vallen tussen alle dakdekkersbedrijven bij jou in de regio? Wil je graag nieuwe klanten bereiken door op het juiste moment bovenaan in Google te komen staan maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dijkman Design biedt uitkomst!

Wij zijn expert in het maken van mooie, goed vindbare websites voor dakdekkersbedrijven. Onze websites zijn gemaakt om de unieke eigenschappen van jouw bedrijf te benadrukken en zijn ontworpen om bezoekers te converteren in klanten. Wij helpen dakdekkers in heel Nederland om klanten binnen hun regio te bereiken. Ben jij klaar om samen met ons te groeien?


professionele website laten maken voor dakdekkersbedrijf

Marketing pakket voor dakdekkers

Als dakdekker sta je hele dagen op daken en ben je bereikbaar om bij spoedgevallen zoals lekkages direct in actie te komen. Daarnaast een website bijhouden, Google Optimalisaties doorvoeren of social media beheren kan er daardoor nog wel eens bij inschieten! Om deze reden is het Dijkman Design Marketing Pakket voor Dakdekkers ontwikkeld. Een alles-in-een pakket met een vast aanspreekpunt dat alles op het gebied van online marketing voor jouw dakdekkersbedrijf regelt.

Met het marketingpakket zorgt Dijkman Design voor een mooie, goed vindbare website die geoptimaliseerd wordt voor Google. Ook beheren wij je social media kanalen zodat klanten bekend raken met jouw merk. Middels een vast nummer dat binnenkomt op mobiel zorgen wij voor een vertrouwd gevoel in de regio. Wij beheren een blog om actuele informatie aan jouw bezoekers te weergeven, wat tevens bijdraagt aan linkbuilding en een hogere positie op Google.

Dit en meer vind je terug in het marketing pakket voor dakdekkers. Speciaal ontworpen voor dakdekkersbedrijven die echt willen groeien zonder hier zelf naar om te hoeven kijken!
marketing voor dakdekkers
Op zoek naar een website voor jouw dakdekkersbedrijf? 0320 - 337 444

Groeien met jouw dakdekkersbedrijf?Sicco Dijkman Dijkmandesign
kosten website dakdekker
Heldere tarieven

Kosten dakdekkersbedrijf website


Ben jij nieuwsgierig naar de kosten voor een website voor een dakdekkersbedrijf? Bij Dijkman Design maken wij hier geen geheim van! Vanaf slechts €999 heb je al een unieke website, van A tot Z ontworpen voor jouw dakdekkersbedrijf!

Wil je meer dan een website en echt inzetten op online groei voor jouw dakdekkerbedrijf? Kies dan voor ons Marketingpakket voor Dakdekkers. Dit pakket bevat een complete website, hosting, domeinnaam, e-mail, SEO Content, SEO Optimalisatie en vast telefoonnummer vanaf €299 p/maand!

  • Voordelig tarief Dijkman Design is een van de voordeligste professionele marketing bureaus voor dakdekkers.

  • Alles-in-1 Online groeien met jouw dakdekkersbedrijf tegen een vast tarief.

Inhoud van het Marketingpakket voor Dakdekkers

Het Dijkman Design Marketingpakket voor Dakdekkers is het pakket voor dakdekkers die echt online willen groeien! Voor een vast laag tarief per maand wordt alle marketing voor jouw dakdekkersbedrijf geregeld terwijl jij aan het werk bent. Zowel de website inclusief hostingen als grafische uitingen en de vindbaarheid op Google worden voor jouw bedrijf geregeld om optimaal resultaat te garanderen.

Aanvragen

Veelgestelde vragen over een Website voor een schildersbedrijf


01. Website dakdekker laten maken

Dit kan heel snel gaan! Afhankelijk van jullie wensen en hoe snel jullie ons van feedback kunnen voorzien kan Dijkman Design een website binnen 48 tot 96 uur online hebben voor onze klanten.

Een website voor een dakdekker heeft in ieder geval een Over Ons, Diensten, Portfolio en Offerte Aanvraag pagina nodig. Dit kunnen we verder uitbreiden bij pagina's om onder bepaalde zoektermen goed vindbaar te worden, of juist lokaal beter vindbaar te worden op Google.

Wanneer je kiest voor ons Marketingpakket voor Dakdekkers kunnen wij dit voor je realiseren! Dit doen wij door Zoekmachine Optimalisatie in combinatie met Google Advertenties. Zo kom je zowel organisch als betaald bovenaan te staan en bereik je direct nieuwe klanten met jouw website!

Sterker nog, dit raden wij aan! Niet om zoveel mogelijk diensten bij ons te hebben, maar om van A tot Z verantwoordelijk te kunnen zijn voor de technische werking en bereikbaarheid van je website. Stel je eens voor dat een potentiele klant je vindt via Google, een offerte wilt aanvragen die vervolgens nooit bij je aankomt... om dat te voorkomen hebben wij graag het gehele technische aspect in ons beheer.
02. Kosten website voor Dakdekkers

Een website voor een dakdekker leveren wij compleet van A tot Z al vanaf €999 eenmalig! Wat krijg je voor dit bedrag? Een professionele, zoekmachine vriendelijke website inclusief maximaal zes pagina's. Het liefst kijken wij met onze klanten naar hun doelstellingen en maken we een plan op maat hoe we deze doelen het best met een nieuwe website kunnen bereiken.

Een onderhoudspakket voor jouw website leveren wij vanaf 49 euro per maand. Voor dit bedrag houden wij de website veilig, verzekeren wij de werking (een offerte aanvraag die niet aankomt is immers kostbaar) en plaatsen wij geregeld nieuwe content op de website zoals foto's van werkzaamheden.

Met nieuwe klanten, veel nieuwe klanten. Bij Dijkman Design beloven wij nieuwe klant aanvragen via jouw website (als dat je doel is). Wil je snel je investering terug verdienen? Geef dit dan aan in ons kennismakingsgesprek, dan zorgen wij voor een plan van aanpak en CTA dat hier bij aansluit.
03. Marketingpakket voor Dakdekkers

Veel bedrijven denken dat een website automatisch nieuwe klanten oplevert, maar dit is niet geheel waar. Een website is geen product, maar een dienst. Een dienst die je moet onderhouden en laten groeien om tot maximaal resultaat te komen. Met ons Marketingpakket voor Dakdekkers gaan wij verder na het opleveren van de website. Wij schrijven SEO content op maat, zorgen voor zoekmachine optimalisatie om zo hoog mogelijk op Google te komen, beheren Google Advertentie campagnes, beheren jouw social media om meer bekendheid te verkrijgen en leveren een vast telefoonnummer om als betrouwbare dakdekker in de regio bekend te komen staan.

Dit pakket is bedoeld voor dakdekkers die willen groeien. Die willen profiteren van alle diensten omtrent de marketing van hun schildersbedrijf onder een dak. Met het Marketingpakket voor Schilders profiteer je van de expertise en ervaring van Dijkman Design om jouw dakdekkersbedrijf te laten groeien.

Niet per definitie. In ons kennismakingsgesprek bepalen wij gezamenlijk jouw doelen en bekijken we welke diensten nodig zijn om deze doelen te behalen. Wellicht zijn Google Advertenties de beste manier of kunnen we beter op lange termijn kijken met zoekmachine optimalisatie. Kortom, het Marketingpakket voor Dakdekkers is een uniek pakket op maat voor elk dakdekkersbedrijf.

Wij leveren het pakket vanaf €299 per maand! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan om een tarief op maat te krijgen voor de groei van jouw dakdekkersbedrijf.
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
“ Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
“ De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl

Website voor dakdekkers aanvragen

Persoonlijke Gegevens