🏠 / Diensten /
Website Laten Maken in Lelystad

Goed vindbare website in Lelystad

Dijkman Design is een full service online marketing bureau gevestigd in Lelystad met ruim 20 jaar ervaring in de branche. Wij helpen onze mede ondernemers uit Lelystad graag met de groei van hun bedrijf door middel van mooie websites die goed gevonden worden op Google. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe website of je huidige website wilt optimaliseren, wij zijn jouw lokale partner in de online marketing van jouw bedrijf!

Vanuit ons bureau in Lelystad creëren wij websites die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook goed scoren in zoekmachines dankzij onze kennis van SEO. Daarnaast bieden wij ook diensten aan op het gebied van SEA en online marketing om ervoor te zorgen dat jouw website goed gevonden wordt door jouw doelgroep.

Als trotste inwoners van Lelystad is het onze passie om mede ondernemers uit onze stad te helpen met de groei van hun bedrijf. Wil jij hier eens over sparren, bel dan eens vrijblijvend naar ons 0320 (uiteraard) nummer. Graag tot snel!


professionele website laten maken in Lelystad

SEO Specialist Lelystad

Als ondernemer in Lelystad wil je natuurlijk dat je bedrijf goed gevonden wordt op Google. Dijkman Design is een SEO specialist uit Lelystad die jou daarbij kan helpen. Onze ervaren specialisten weten precies hoe ze jouw website kunnen optimaliseren zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines.

Onze aanpak is gericht op het verbeteren van de zoekresultaten van jouw website voor relevante zoekwoorden. Hierbij kijken wij naar technische aspecten van de website, zoals de structuur en snelheid, maar ook naar inhoudelijke aspecten zoals de kwaliteit en uniekheid van de tekst. Ook analyseren wij de concurrentie en onderzoeken wij hoe zij hun zoekresultaten verbeteren zodat wij daarvan kunnen leren.

Daarnaast adviseren wij jou over linkbuilding, social media en andere manieren om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Door SEO te combineren met SEA (Adverteren op Google) weten wij jouw bedrijf uit Lelystad op optimale manier op de kaart te zetten!
website gemaakt in Lelystad
Jouw bedrijf in Lelystad laten groeien? Wij staan voor je klaar! 0320 - 337 444

Wil jij een website laten maken in Lelystad?Sicco Dijkman Dijkmandesign
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl