🏠 /
Google Mijn Bedrijf (GMB)

Google Mijn Bedrijf beheer

Google Mijn Bedrijf is een krachtige tool voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Door gebruik te maken van de tool, kun je ervoor zorgen dat je bedrijf correct wordt weergegeven in zoekresultaten en op Google Maps. Hierdoor kunnen potentiële klanten je sneller vinden en is de kans groter dat zij bij jou zaken doen.

Daarnaast maakt Google Mijn Bedrijf het ook mogelijk voor klanten om beoordelingen te geven over je bedrijf. Dit kan je gebruiken om je reputatie te versterken en je bedrijf aantrekkelijker te maken voor nieuwe klanten. Wil jij ook je online zichtbaarheid vergroten? Dijkman Design is gespecialiseerd in het beheren van je Google Mijn Bedrijf account tegen een vast laag tarief per maand.
Google Mijn Bedrijf laten beheren
Sicco Dijkman Dijkmandesign

Wil jij Google Mijn Bedrijf laten beheren?Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl