🏠 /
Google SEO Content

Wij schrijven Google geoptimaliseerde content

Een goede tekst is een van de belangrijkste onderdelen van een website en overige reclame uitingen. Al kan een website er nog zo mooi uitzien, als de boodschap niet klopt zal er helaas weinig resultaat met de website worden geboekt. Wist je dat een goede tekst jouw zoekresultaat op Google positief kan beïnvloeden? Sterker nog, een pakkende tekst waarvan de inhoud zo goed is dat hij gedeeld wordt op andere websites zal zorgen voor vele 'backlinks' naar jouw website! Lang verhaal kort, het belang van een goede tekst mag niet onderschat worden.

Copywriting door Dijkman Design
Copywriting uitbesteden
Pak de aandacht

Het belang van een goede tekst


Hoe schrijf je een goede tekst? Hoe zorg je dat een tekst leuk is om te lezen en ook nog eens de boodschap goed verkondigd? Dijkman Design helpt haar klanten hierbij. Wij schrijven unieke teksten die passen bij de manier waarop jij jouw (toekomstige) klanten wilt aanspreken.

Wij schrijven teksten voor op de website, blogs, advertentie teksten, teksten voor op flyers of een pakkende tekst voor een vacature. Want ook met het personeelstekort is de vacaturetekst belangrijker dan ooit! Wij zorgen voor serieuze teksten met een vleugje humor, teksten waar de lezer zich mee kan indentificeren en verbinden. Teksten die mensen graag lezen en delen met vrienden en familie zodat het aantal bezoekers naar jouw website oploopt en jouw doelen behaald worden!

Kennismakings gesprek

In een eerste gesprek leren wij graag jouw bedrijf kennen en focussen we op de doelen die je op zowel de korte als lange termijn hebt. Ook vertellen wij je meer over onze werkwijze en stellen we samen KPIs vast.

Aantal teksten vaststellen

Samen bepalen we welke teksten op welke media nodig zijn om de vastgestelde doelen te behalen. We schrijven zoveel teksten als nodig om tot beste resultaat te komen.

Concept
uitwerken

We schrijven de eerste teksten die je uiteraard van zoveel feedback kunt voorzien als je wilt. Zo garanderen wij dat je als klant altijd tevreden bent over het eindresultaat.

Analyseren & optimaliseren

We houden de resultaten van de teksten bij middels tools als Google Analytics. Waar nodig passen we teksten aan of voeren we overige acties uit om tot het gewenste resultaat te komen.

Wil jij jouw teksten geschreven hebben?google ads Sicco Dijkman Dijkmandesign
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl