🏠 / Diensten /
Shopify Webshop

Shopify Webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken met Shopify? Bij Dijkman Design zijn we experts in het bouwen van op maat gemaakte, conversiegerichte Shopify webshops die aansluiten bij jouw unieke zakelijke behoeften. We begrijpen dat in de huidige digitale economie een krachtige online aanwezigheid van cruciaal belang is, en daarom zetten we ons in om je te helpen uitblinken in de wereld van e-commerce.

Of je nu een start-up bent die je eerste stappen in online verkoop zet, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar een upgrade, we combineren onze technische expertise met een diepgaand inzicht in digitale marketing om Shopify webshops te creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn, en geoptimaliseerd voor conversies.

shopify webshop laten maken

Waarom Shopify?

Shopify is wereldwijd één van de meest toonaangevende e-commerce platformen. Waarom? Eenvoud en veelzijdigheid zijn hierin sleutelwoorden. Shopify biedt een gebruiksvriendelijk platform waarmee je zonder uitgebreide technische kennis een professionele online winkel kunt opzetten en beheren. Met de intuïtieve interface kun je eenvoudig producten toevoegen, je voorraad beheren, verkooprapporten bekijken en nog veel meer.

Daarnaast is Shopify buitengewoon flexibel en krachtig. Het biedt tal van aanpasbare thema's en apps, waarmee je je webshop volledig op maat kunt maken en uitbreiden met functies zoals SEO tools, recensies van klanten en e-mailmarketing. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met online verkopen of een gevestigd merk dat op zoek is naar een beter platform, Shopify heeft alles wat je nodig hebt om te slagen in de wereld van e-commerce.
waarom shopify

Zo bouwen wij een Shopify webshop

Bij Dijkman Design geloven we in een transparante en klantgerichte aanpak. Ons proces van het maken van een Shopify webshop bestaat uit vier cruciale stappen: Intake & Strategiebepaling, Design & Prototype, Ontwikkeling & Testen, en Livegang & Nazorg. We houden je tijdens elke fase van het proces op de hoogte, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Intake & Strategiebepaling

Onze samenwerking begint met een persoonlijk gesprek waarin we je bedrijf, doelen, en doelgroep beter leren kennen. Op basis hiervan bepalen we samen de strategie voor je webshop, om te zorgen voor de best mogelijke uitlijning met jouw zakelijke ambities.

Design & Prototype

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van je webshop. We maken een visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp dat past bij je merk en de behoeften van je klanten. Een werkend prototype wordt geleverd, om te zorgen dat je een concrete voorstelling krijgt van het eindresultaat.

Ontwikkeling & Testen

Na goedkeuring van het ontwerp beginnen we met de daadwerkelijke ontwikkeling van je Shopify webshop. We verzekeren ons ervan dat alle functionaliteiten naar behoren werken, en voeren uitgebreide tests uit om de vlekkeloze werking van je webshop te garanderen.

Livegang & Nazorg

Na de ontwikkeling en testfase zetten we je webshop live. Maar onze dienstverlening stopt daar niet. We blijven betrokken om ervoor te zorgen dat je webshop optimaal blijft presteren, en bieden ondersteuning en onderhoud aan. We staan altijd klaar om te helpen waar nodig.

Jouw nieuwe shopify webshop bespreken? Wij staan voor je klaar! 0320 - 337 444

Wil jij jouw producten verkopen met een shopify webshop?Sicco Dijkman Dijkmandesign
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl

Shopify Webshop bij Dijkman Design aanvragen

Persoonlijke Gegevens