🏠 / Diensten /
Grafisch Ontwerp

Grafisch vormgeving
voor jouw bedrijf

,
Ben jij op zoek naar een nieuw logo? Heb je een flyer of animatie video nodig voor jouw bouwbedrijf? Of wil je zelfs een geheel nieuwe huisstijl laten ontwikkelen? Wat jouw uitdaging ook is, wij helpen je graag de wereld op een mooie manier kennis te laten maken met jouw bedrijf!

Hoe reclame uitingen zoals een flyer worden vormgegeven, bepaald grotendeels de eerste indruk die mensen over jouw bedrijf vormen. Kies dan ook voor een professioneel design voor de marketing materialen van jouw bedrijf. Dijkman Design is ruim ervaren en helpt je graag met unieke en opvallende uitingen om jouw bedrijf te laten groeien!


Grafisch ontwerp door dijkman design
Logo Ontwerp

Een op maat gemaakt, uniek logo dat past bij jouw bouwbedrijf.

Animatie Video

Laat potentiele klanten op unieke wijze zien wat jij voor ze kunt betekenen middels een korte animatie video

Meer informatie
Flyer Ontwerp

Een op maat gemaakte flyer om de diensten van jouw bouwbedrijf aan te prijzen bij potentiele klanten!

Huisstijl Ontwerp

Een professionele huisstijl bepaald grotendeels de uitstraling van jouw bedrijf. Dijkman Design helpt je met een volledig op maat ontworpen, unieke huisstijl.

Overig drukwerk

Ook voor overig drukwerk zoals visitekaartjes kun je bij ons terecht. Wij leveren zowel het ontwerp als het laten drukken van de grafische uitingen.

Wil jij ook een professioneel ontwerp?Sicco Dijkman Dijkmandesign
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
“ Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
“ De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl