🏠 / Diensten /
Social Media Beheer

Social media laten beheren

Sociale media zoals Instagram en Facebook zijn de makkelijkste en voordeligste manier om nieuwe klanten te bereiken. Mensen besteden het merendeel van hun tijd op sociale media en raken daar (onbewust) bekend met nieuwe bedrijven. Maar hoe zorg je dat juist jouw posts deze mensen bereikt? En als ze jouw post al zien, hoe zorg je dan dat jouw bericht de juiste afbeelding en boodschap bevat waardoor zij jouw profiel gaan volgen of nog beter direct een offerte aanvragen?

Hiernaast speelt tijd en frequentie een grote rol. Het is een feit dat goede sociale media berichten met een mooie vormgeving veel tijd kosten, naast inspiratie. Daarom helpen wij onze klanten middels ons Social Media Beheer. Hierbij nemen wij de social media accounts van onze klanten over, creëren mooie posts met bijbehorende teksten, en zorgen wij dat jouw account maximaal opvalt tussen alle andere accounts van bouwbedrijven. Zo bespaar je tijd en weten nieuwe klanten jouw bedrijf makkelijk te vinden. Dit tegen een vast, laag bedrag per maand!


social media beheer dijkman design

De voordelen van Social Media Beheer

Door het beheer van jouw social media uit handen te geven aan Dijkman Design, bespaar je enorm veel tijd en verzeker jij jezelf ook nog eens van het beste resultaat! Wij zorgen dat jouw posts doeltreffend zijn en nieuwe klanten weten te vinden. Haal het maximale uit jouw social media en kies voor Social Media Beheer van Dijkman Design.
Beste resultaat
Bespaar tijd
Vind nieuwe klanten

Het gemak van social media uitbesteden

In slechts vier stappen kun jij jouw social media uitbesteden aan Dijkman Design en enorm veel moeite en tijd besparen! Gezamenlijk bepalen wij het doel van social media voor jouw bedrijf. Wil je nieuwe klanten vinden, of wil je enkel informeren? Wat je doel ook is, wij zorgen dat de content hier maximaal bij aansluit om het beste resultaat te realiseren. We ontwerpen een vaste stijl voor jouw social media posts die past bij de vormgeving van de rest van jouw bedrijf. Zodra dit akkoord is bevonden starten wij met de eerste posts en zul je het aantal volgers op jouw sociale media snel zien groeien!

social media laten beheren

Kennismakings gesprek

In een eerste gesprek leren wij graag jouw bedrijf kennen en focussen we op de doelen die je op zowel de korte als lange termijn hebt. Ook vertellen wij je meer over onze werkwijze en stellen een deadline vast.

Doelen
bepalen

Aan de hand van de doelen stellen we de post frequentie vast en de insteek van de posts. Wil je meer offerte aanvragen of wil je juist meer bekendheid voor jouw bedrijf bereiken? Aan de hand van de doelen stellen wij het type posts vast.

Concept
& Feedback

Wij maken een huisstijl voor jouw social media die jij van feedback kunt voorzien, zodat de uiteindelijke posts volledig aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf.

Wekelijkse posts

We starten met het wekelijks posten op jouw social media kanalen en monitoren het bereik en resultaat van onze acties!

Jouw social media laten groeien? Wij staan voor je klaar! 0320 - 337 444
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl