🏠 / Diensten /
Website Ontwikkeling

Goed vindbare website laten maken

Dijkman Design biedt professionele website ontwikkeling aan die zijn afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dankzij 20+ jaar ervaring en kennis op het gebied van webdesign en online marketing, kunnen wij uw bedrijf online op de kaart zetten en uw online aanwezigheid versterken.

Onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt, waardoor wij garanderen dat je tevreden zult zijn met het eindresultaat. Wij werken nauw samen om een website te creëren die aansluit bij de uitstraling en de boodschap van jouw bedrijf. Bovendien bieden wij na oplevering van de website ondersteuning en onderhoud, zodat uw website altijd up-to-date blijft. Neem contact op met Dijkman Design voor een op maat gemaakte website om jouw online & offline doelen te behalen!


professionele website laten maken

Ontdek onze eenvoudige Werkwijze

In slechts vier stappen ontwikkelen wij de nieuwe, zoekmachine vriendelijke website voor jouw bedrijf! Hierbij staat gemak en eenvoudige communicatie voorop. Zo leveren wij optioneel ook de hosting & domeinnaam mee zodat je over de technische kanten van de website je geen zorgen hoeft te maken.

Ook kun je ons 24/7 WhatsAppen om de voortang te bespreken. In het weekend werken wij gewoon door en zijn wij beschikbaar om alle details door te nemen. Door deze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen en bieden wij een persoonlijke ervaring bij het laten ontwikkelen van een website op maat.

Kennismakings gesprek

In een eerste gesprek leren wij graag jouw bedrijf kennen en focussen we op de doelen die je op zowel de korte als lange termijn hebt. Ook vertellen wij je meer over onze werkwijze en stellen een deadline vast.

Doelen
bepalen

Wil je nieuwe klanten binnenhalen via jouw website of wil je enkel je merk naam verstevingen? Wat je doel ook is, wij maken een plan van aanpak om al je doelen te realiseren.

Concept
& Feedback

Wij bouwen een eerste concept aan de hand van jouw input. Dit concept kun je zoveel je wilt van feedback voorzien om tot een perfect eindresultaat te komen.

Wekelijkse posts

We starten met het wekelijks posten op jouw social media kanalen en monitoren het bereik en resultaat van onze acties!

Jouw nieuwe website bespreken? Wij staan voor je klaar! 0320 - 337 444

Wil jij ook een professionele website?Sicco Dijkman Dijkmandesign

Websites voor bouwbedrijven

Ondanks dat wij bij Dijkman Design de expertise in huis hebben om voor elke branche een website op maat te ontwikkelen, bevinden veel van onze klanten zich in de bouwsector. Onze laagdrempelige werkwijze sluit goed aan bij deze klanten waardoor steeds meer bouwbedrijven ons inschakelen voor een professionele, goed vindbare website voor hun bouwbedrijf.

Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl

Website bij Dijkman Design aanvragen

Persoonlijke Gegevens