🏠 / Diensten /
Professioneel email

Professioneel e-mail adres

Maak jij nog gebruik van een Gmail of zelfs Hotmail adres voor jouw bouwbedrijf? Dat kan beter! Door een e-mail adres te koppelen aan jouw domeinnaam, straalt jouw bedrijf professionaliteit uit. Wat zeg nu zelf, sicco@dijkmandesign.nl komt een stuk betrouwbaarder over dan dijkmandesign@gmail.com!

Wij regelen de registratie en installatie van een volledig e-mail pakket voor jouw bouwbedrijf, op elk apparaat naar wens. Zo weet je zeker dat je goed bereikbaar bent! Natuurlijk wil je dit mooie e-mail adres laten zien aan de wereld, daarom leveren wij dit pakket vaak in combinatie met nieuwe visitekaartjes en overig grafisch drukwerk. Wil je de mogelijkheden voor jouw bouwbedrijf bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

email beheer dijkman design
Bereik klanten
op een professionele manier
Zorgt voor een
professionele uitstraling
Verhoogd de betrouwbaarheid
van jouw bedrijf
Professioneel email voor zzpers

Hoe wij jouw e-mail adres beheren

Ons e-mail pakket wordt vaak geleverd met webhosting & domeinnaam van Dijkman Design. Hierdoor hebben wij alle aspecten die komen kijken bij een professioneel e-mail adres in beheer en kunnen wij alles van A tot Z voor onze klanten regelen. Wij verzorgen de complete installatie en het beheer van de e-mail. Ook kunnen wij de e-mail van een oud adres (zoals Gmail of Hotmail) meteen voor je overzetten!