🏠 / Diensten /
Website Schildersbedrijf

Website voor een schildersbedrijf laten maken

Ben je op zoek naar een mooie website voor jouw schildersbedrijf? Dan is Dijkman Design de juiste keuze voor jou! Wij ontwikkelen professionele websites voor schildersbedrijven die er niet alleen mooi uitzien, maar ook goed vindbaar zijn op Google. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf goed gevonden wordt door potentiële klanten.

Door onze ruime ervaring met mooie websites, zoekmachine optimalisatie en Adverteren op Google voor schildersbedrijven beschikken wij over de juiste ervaring en kennis om jouw bedrijf te helpen groeien! Daarnaast bieden we onze diensten aan tegen een voordelige all-in tarief en zorgen we voor een snelle levertijd. Zo heb jij jouw nieuwe website snel in gebruik en kun je aan de slag met het werven van nieuwe klanten.


professionele website laten maken voor schildersbedrijf

Volledig marketing pakket voor Schildersbedrijven

Als schildersbedrijf wil je graag dat jouw werk gezien wordt door vele mensen zodat zij overtuigd kunnen raken van de kwaliteit van jouw werk. Hoe meer mensen jouw werk zien, des te groter de kans is dat zij jouw schildersbedrijf inschakelen wanneer zij een klus hebben liggen.

Om deze reden verzorgt Dijkman Design de totale marketing voor schildersbedrijven. Naast een mooie website, verzorgen wij de zoekmachine optimalisatie en google advertenties.. Ook kunnen wij een vast telefoonnummer mee leveren die binnenkomt op mobiel en je social media voor je beheren. Zo zorgen wij op alle fronten voor de zichtbaarheid van jouw schildersbedrijf en zie je het aantal aanvragen snel toenemen!

Je profiteert van een vast aanspreekpunt die al de marketing van A tot Z voor jouw schildersbedrijf verzorgd. Denk hierbij ook aan Grafisch ontwerpen zoals een flyer of overig promotie materiaal. Dijkman Design is de ervaren specialist in mooie websites en marketing materialen voor schildersbedrijven.
marketing voor schildersbedrijf
Op zoek naar een website voor jouw schildersbedrijf? 0320 - 337 444

Website laten maken voor jouw schildersbedrijf?Sicco Dijkman Dijkmandesign
kosten website schildersbedrijf
De tarieven

Kosten website schildersbedrijf


Ben je benieuwd naar de kosten van een website voor jouw schildersbedrijf? Bij Dijkman Design ontwikkelen wij al een complete website vanaf €999! Dit is een zoekmachine vriendelijke website op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Wil je echt groeien en goed vindbaar worden op Google? Kies dan voor onze Marketingpakket voor Schilders. Dit pakket bevat een complete website, hosting, domeinnaam, e-mail, SEO Content, SEO Optimalisatie en vast telefoonnummer vanaf €299 p/maand!

Wij kijken graag naar een pakket op maat voor jouw schildersbedrijf. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan zodat we jouw doelen in kaart kunnen brengen en kunnen zorgen voor een pakket op maat waarmee we jouw doelstellingen gaan behalen.

  • Voordelig tarief Dijkman Design is een van de voordeligste professionele marketing bureaus voor schildersbedrijven

  • Volledig pakket Alles wat jij nodig hebt voor jouw schildersbedrijf geregeld onder 1 dak.

Inhoud van het Marketingpakket voor schilders

Het Dijkman Design Marketingpakket voor Schilders bevat alles wat jij nodig hebt om echt gaan groeien en nieuwe klanten te bereiken. Met dit pakket zorgen wij voor een website voor jouw schildersbedrijf die bovenaan komt te staan in Google en waar jij zelf geen omkijken naar hebt. Klaar om te groeien? Vraag dan het Marketingpakket voor Schilders aan.

Aanvragen

Veelgestelde vragen over een Website voor een schildersbedrijf


01. Website schildersbedrijf laten maken

Dit kan heel snel gaan! Afhankelijk van jullie wensen en hoe snel jullie ons van feedback kunnen voorzien kan Dijkman Design een website binnen 48 tot 96 uur online hebben voor onze klanten.

Een website voor een schildersbedrijf heeft in ieder geval een Over Ons, Diensten, Portfolio en Offerte Aanvraag pagina nodig. Dit kunnen we verder uitbreiden bij pagina's om onder bepaalde zoektermen goed vindbaar te worden, of juist lokaal beter vindbaar te worden op Google.

Wanneer je kiest voor ons Marketingpakket voor Schilders kunnen wij dit voor je realiseren! Dit doen wij door Zoekmachine Optimalisatie in combinatie met Google Advertenties. Zo kom je zowel organisch als betaald bovenaan te staan en bereik je direct nieuwe klanten met jouw website!

Sterker nog, dit raden wij aan! Niet om zoveel mogelijk diensten bij ons te hebben, maar om van A tot Z verantwoordelijk te kunnen zijn voor de technische werking en bereikbaarheid van je website. Stel je eens voor dat een potentiele klant je vindt via Google, een offerte wilt aanvragen die vervolgens nooit bij je aankomt... om dat te voorkomen hebben wij graag het gehele technische aspect in ons beheer.
02. Kosten website voor schildersbedrijven

Een website voor een schildersbedrijf leveren wij compleet van A tot Z al vanaf €999 eenmalig! Wat krijg je voor dit bedrag? Een professionele, zoekmachine vriendelijke website inclusief maximaal zes pagina's. Het liefst kijken wij met onze klanten naar hun doelstellingen en maken we een plan op maat hoe we deze doelen het best met een nieuwe website kunnen bereiken.

Een onderhoudspakket voor jouw website leveren wij vanaf 49 euro per maand. Voor dit bedrag houden wij de website veilig, verzekeren wij de werking (een offerte aanvraag die niet aankomt is immers kostbaar) en plaatsen wij geregeld nieuwe content op de website zoals foto's van werkzaamheden.

Met nieuwe klanten, veel nieuwe klanten. Bij Dijkman Design beloven wij nieuwe klant aanvragen via jouw website (als dat je doel is). Wil je snel je investering terug verdienen? Geef dit dan aan in ons kennismakingsgesprek, dan zorgen wij voor een plan van aanpak en CTA dat hier bij aansluit.
03. Marketingpakket voor Schilders

Veel bedrijven denken dat een website automatisch nieuwe klanten oplevert, maar dit is niet geheel waar. Een website is geen product, maar een dienst. Een dienst die je moet onderhouden en laten groeien om tot maximaal resultaat te komen. Met ons Marketingpakket voor Schilders gaan wij verder na het opleveren van de website. Wij schrijven SEO content op maat, zorgen voor zoekmachine optimalisatie om zo hoog mogelijk op Google te komen, beheren Google Advertentie campagnes, beheren jouw social media om meer bekendheid te verkrijgen en leveren een vast telefoonnummer om als betrouwbaar schildersbedrijf in de regio bekend te komen staan.

Dit pakket is bedoeld voor schildersbedrijven die willen groeien. Die willen profiteren van alle diensten omtrent de marketing van hun schildersbedrijf onder een dak. Met het Marketingpakket voor Schilders profiteer je van de expertise en ervaring van Dijkman Design om jouw schildersbedrijf te laten groeien.

Niet per definitie. In ons kennismakingsgesprek bepalen wij gezamenlijk jouw doelen en bekijken we welke diensten nodig zijn om deze doelen te behalen. Wellicht zijn Google Advertenties de beste manier of kunnen we beter op lange termijn kijken met zoekmachine optimalisatie. Kortom, het Marketingpakket voor Schilders is een uniek pakket op maat voor elk schildersbedrijf.

Wij leveren het pakket vanaf €299 per maand! Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan om een tarief op maat te krijgen voor de groei van jouw schildersbedrijf.
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl

Website voor schildersbedrijf aanvragen

Persoonlijke Gegevens