🏠 /
Over ons

Online marketing bureau uit Lelystad

Dijkman Design is een full service online marketing bureau uit Lelystad. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en bieden een persoonlijke aanpak voor elke klant. Wij geloven dat een goede samenwerking de sleutel is tot succesvolle online campagnes en daarom werken wij nauw samen met jou om jouw doelen te bereiken. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om jouw online aanwezigheid te versterken en om jouw doelgroep te bereiken. Laten we samen werken aan jouw succes!

Bij Dijkman Design vind je alle disciplines van Online Marketing onder een dak. Hierdoor profiteer je van een vast aanspreekpunt voor al jouw groeidoelen. Zo kunnen helpen wij onze klanten niet alleen met een mooie website, maar verzorgen wij tevens de vindbaarheid op Google en beheren wij Google Ads Campagnes voor onze klanten om met onze bewezen expertise het maximale rendement uit elke investering te behalen.

Wij zetten graag de extra stap voor onze klanten om tot maximaal resultaat te komen. Ben jij klaar om samen te groeien?
sicco dijkman dijkman design
Sicco Dijkman
Mede-eigenaar

12 +

Jaar
ervaring

25 +

Websites
opgeleverd

50 +

Tevreden klanten
helpen groeien
bewezen kennis

Google Ads Certificaten


Wij zijn trots op onze Google Ads Certificaten waarmee wij aantonen over de juiste kennis te beschikken om van elke Google Campagne een groot succes te maken!
Zij gingen je voor

Recensies van onze klanten

Deze ondernemers hebben Dijkman Design ingeschakeld om hun online marketing te verzorgen en daarmee hun positie op Google te verbeteren.

50+

Tevreden Klanten

12+

Jaar Ervaring

5/5

Review cijfer op Google

referentie max niewenhuis
“ Superwerk geleverd! Dijkman Design denkt mee in een mooi design. Voor de twijfelaar; zeker een aanrader! ”

Max Niewenhuis / Directeur NKV-Kraanverhuur

referentie p.prak gevelrenovatie
“ Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak! ”

Piet Prak / EigenaarP.Prak Gevelrenovatie

Referentie rvk timmer
“ De samenwerking is super fijn verlopen met een mooie nieuwe website als resultaat! Ik besteed met gerust hart mijn webhosting en beheer van de website uit aan Dijkman Design. ”

Roy van Kessel / Eigenaar RVKTimmer.nl