🏠 / Cases /

Mjbdakservice.nl

Ontwikkeld voor
MJB Dakservice
Opgeleverd
April 2021
Ontwikkeld door
Dijkman Design
website MJB Dakservice
Een project waar wij met redelijke vrijheid alles mogen verzorgen, die doen wij graag bij Dijkman Design! Van MJB Dakservice kregen wij de opdracht een speelse website op te leveren waar mensen op een leuke manier een offerte voor een van de dakdiensten kunnen opvragen. Ook hebben wij een animatievideo mogen ontwikkelen om mensen in een kort filmpje alles over MJB Dakservice te vertellen! Zo bereikt MJB Dakservice op een laagdrempelige manier dagelijks vele nieuwe klanten!
https://www.mjbdakservice.nl

De
Opdracht

Ontwerp een website waar wij op laagdrempelige manier onze bezoekers kunnen informeren en enthousiasmeren over onze diensten. Ook zouden wij graag een animatiefilmpje hebben om te verspreiden op social media, om zo nieuwe klanten te bereiken. Wij geven Dijkman Design vrijheid om de website in te vullen zoals jullie denken dat het past bij ons bedrijf!
  • 👉 Maak een speelse website waar bezoekers eenvoudig informatie kunnen vinden
  • 👉 Ontwikkel een animatiefilmpje voor onze diensten
  • 👉 Laat duidelijk zien waar wij werkzaam zijn

Oplossingen &
Het resultaat

Het eerste concept was meteen raak bij MJB Dakservice! De klant was enthousiast over de vormgeving en de simpele stijl die wij gehanteerd hebben. Bezoekers weten direct wat ze kunnen verwachten van MJB Dakservice wanneer zij de website bezoeken. De uitgevoerde projecten hebben een mooie plek gekregen op de website en op de homepagina is een lijst te vinden met locaties waar MJB Dakservice actief is. Om de vindbaarheid op Google te verhogen hebben wij voor enkele plaatsen een unieke pagina gemaakt. Het animatiefilmpje op de homepagina geeft bezoekers de mogelijkheid om zonder te scrollen direct alles over MJB Dakservice te weten te komen. Zo hebben wij wederom een tevreden klant aan ons klantenbestand weten toe te voegen!
Een uniek ontwerp dat past bij MJB Dakservice
Het animatiefilmpje verteld bezoekers op laagdrempelige manier over de diensten
Enkele plaatsnamen hebben een aparte pagina gekregen om de vindbaarheid op Google te verhogen
De projecten zijn goed zichtbaar op de website om de kwaliteit van MJB Dakservice te tonen
mobiele website mjbdakservice
mobiele website mjbdakservice
mobiele website mjbdakservice
mobiele website mjbdakservice
mobiele website mjbdakservice

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?Sicco Dijkman Dijkmandesign