🏠 / Cases /

Bouwservicemeijer.nl

Ontwikkeld voor
Bouwservice Meijer
Opgeleverd
September 2021
Ontwikkeld door
Dijkman Design
P.Prak Gevelrenovatie
Bouwservice Meijer had al een website voor zijn werkzaamheden, maar nog niet voor de verhuur van Mini Graafmachines inclusief machinist. In hun zoektocht kwamen zij bij Dijkman Design uit en kregen wij de opdracht een unieke website te creeren waar de graafmachines en diensten duidelijk naar voren komen en waar bezoekers graag op rondklikken.

Het resultaat is een volledig op maat ontworpen website waar de Graafmachines centraal staan. De kleuren van de machines en het logo van Bouwservice Meijer komen veelvuldig terug in het ontwerp. Ook hebben wij de hosting mogen leveren zodat Bouwservice Meijer profiteert van het gemak van 1 aanspreekpunt voor alles wat met de website te maken heeft!
https://www.bouwservicemeijer.nl

De
Opdracht

Ontwikkel voor ons een nieuwe website waar wij goed gevonden kunnen worden door mensen die op zoek zijn naar een mini graafmachine. Het is belangrijk dat de website er kwalitatief goed uit ziet en mensen goed informeert over de mogelijkheden die wij bieden. Er moet een sterke nadruk op de graafmachines komen te liggen.
  • 👉 Zorg voor een goed vindbare website
  • 👉 Maak het makkelijk om informatie te vinden
  • 👉 Eenvoudig om een offerte op te vragen
website bouwservice meijer
website bouwservice meijer

Oplossingen &
Het resultaat

Bij het bouwen van de website hebben wij de kleuren van het logo van Bouwservice Meijer en de Mini Graafmachines als uitgangspunt genomen. Met een grote foto als achtergrond in de header en een 'rijdende' graafmachine word je als bezoeker meteen meegenomen in de totaal beleving van Bouwservice Meijer. Door op verschillende plekken een call to action knop te plaatsen, is op zeer eenvoudige wijze een offerte voor een graafmachine met machinist op te vragen. Zo hebben wij wederom een tevreden klanten weten toe te voegen aan ons klantenbestand!
Veel foto's en kleuren van de graafmachine zijn verwerkt in de website
Call to action knoppen maken het makkelijk om een offerte op te vragen
Bezoekers kunnen doorklikken als zij meer informatie over de machines willen
volgend project
MJB Dakservice

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?Sicco Dijkman Dijkmandesign