🏠 / Cases /

uneed-it.nl

Ontwikkeld voor
Uneed-IT
Opgeleverd
September 2021
Ontwikkeld door
Dijkman Design
P.Prak Gevelrenovatie
Uneed-IT is een full service IT bedrijf uit Moordrecht. Toen zij voor de uitdaging stonden van een rebranding en een niet goed lopende webshop, hebben zij Dijkman Design ingeschakeld om een gloednieuwe website en webshop met bijbehorend logo te ontwikkelen. Het resultaat vind je op deze pagina!
https://www.uneed-it.nl

De
Opdracht

Ontwikkel voor ons een website en webshop waar de bezoeker zich direct vertrouwd voelt. Wij willen de bezoeker laten weten wat wij met onze service voor hen kunnen betekenen en wat ons onderscheid van de tal van andere IT partijen en webshops die er zijn. Ook hebben wij een nieuw logo nodig die past bij de stap die wij maken. Vindbaarheid van onze pagina's is momenteel niet goed, die zouden wij op de nieuwe website graag verbeterd zien.
  • 👉 Zorg voor een goed vindbare website
  • 👉 Zorg voor een vertrouwd gevoel
  • 👉 Maak de webshop snel en modern
website en webshop Uneed-IT
website en webshop Uneed-IT

Oplossingen &
Het resultaat

Bij Dijkman Design staan wij bekend om de unieke ontwerpen. Voor Uneed-IT hebben wij een mix gemaakt tussen Wordpress en handmatig programmeren. Er is een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de IT website en de webshop, die alsnog vloeiend in elkaar overlopen. Om de vindbaarheid zo goed mogelijk te krijgen, hebben wij voor elke dienst een aparte pagina met unieke teksten en afbeeldingen aangemaakt. Ook is voor de verschillende plaatsen waar Uneed-IT actief is een individuele pagina aangemaakt om de vindbaarheid op die zoekterm te vergroten. Door het aanmaken van Google Mijn Bedrijf, indienen van een Sitemap en de hosting & onderhoud in beheer te hebben, is de vindbaarheid van Uneed-IT enorm toegenomen en ontvangen zij dagelijks vele nieuwe klanten op hun website en webshop!
De website is goed vindbaar op Google!
Website en Webshop voelen als een geheel
Dijkman Design onderhoud de website om Uneed-IT volledig te ontzorgen
Er is een mooi logo ontworpen die past bij de uitstraling van Uneed-IT
volgend project
MJB Dakservice

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?Sicco Dijkman Dijkmandesign