🏠 / Cases /

Installatietechniekfryslan.nl

Ontwikkeld voor
Installatietechniek Fryslan B.V.
Opgeleverd
September 2022
Ontwikkeld door
Dijkman Design
Installatietechniek Fryslan
Echte vakmensen, die vind je bij Installatietechniek Fryslan! Een bezoek aan de website geeft de bezoeker direct een vertrouwd gevoel. Het team van ITF verschijnt in beeld en de kleuren van hun logo springen naar voren. De mannen vertellen je laagdrempelig alles over hun diensten en bieden de consument een oplossing voor de hoge energietarieven. De recent opgeleverde website speelt hier een cruciale rol in.
https://www.installatietechniekfryslan.nl

De
Opdracht

Na in 2020 de eerste versie van de website van ITF te hebben ontworpen, kregen wij wederom de opdracht om een vernieuwde website te ontwikkelen! Hierbij ligt de nadruk op Duurzame Energie. Anno 2022 zijn de energieprijzen hoger dan ooit. Met haar diensten kan ITF de consument helpen om te besparen op hun energiekosten, dit moest dan ook direct naar voren komen op de website. Betrouwbaarheid en kwaliteit waren de uitgangspunten bij het ontwerp.
  • 👉 Informatie over de diensten helder overbrengen
  • 👉 Kwaliteit van ITF goed terug laten komen in het ontwerp
  • 👉 Een eenvoudige manier om offertes op te vragen
website installatietechniekfryslan.nl
wensite installatietechniekfryslan.nl

Oplossingen &
Het resultaat

Door de website van ITF uit te breiden met individuele pagina's voor de duurzame diensten, kunnen bezoekers gericht zich laten informeren. Door dit te combineren met een aantrekkelijke vormgeving vergroten wij de kans dat de bezoeker langer op de website blijft en vervolgens een offerte aanvraagt. Ook zorgen de individuele pagina's voor een betere vindbaarheid op Google voor de Duurzame Techniek zoektermen. Installatietechniek Fryslan is met deze website klaar voor de toekomst!
Individuele pagina's voor de Duurzame Techniek diensten
Nadruk op eenvoud en ontzorging voor de bezoeker
Ontwerp in de kleuren van Installatietechniek Fryslan
Zeer eenvoudig offerte formulier op elke pagina
Dijkman Design heeft ons veel werk uit handen genomen, zij hebben van ons de vrijheid gekregen om een goeie site met veel informatie te maken wij zijn zeer tevreden met hun werk en betrokkenheid!
- Auke Hiemstra , oprichter Installatietechniek Fryslan B.V. -
volgend project
P.Prak Gevelrenovatie

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?Sicco Dijkman Dijkmandesign