🏠 / Cases /

Gevelreinigingenrenovatie.nl

Ontwikkeld voor
P. Prak Gevelrenovatie
Opgeleverd
Juni 2020
Ontwikkeld door
Dijkman Design
P.Prak Gevelrenovatie
P.Prak Gevelrenovatie is een echte vakspecialist op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging. Het enige wat hem nog ontbrak: een website waar de kwaliteit van zijn werkzaamheden goed te zien is! Piet wilde een op maat gemaakte website, geen dertien-in-een-dozijn Wordpress website. Het resultaat is een unieke, handmatig ontworpen website waar P.Prak Gevelrenovatie met trots zijn bezoekers op kan ontvangen!
https://www.gevelreinigingenrenovatie.nl

De
Opdracht

Ontwerp een unieke website waar bezoekers met plezier op rondklikken. Zorg voor een overzichtelijk website die ook nog eens goed vindbaar is op Google. Ook moet het logo vervangen worden en zouden wij graag unieke illustraties terugvinden op de website.
  • 👉 Zorg voor een unieke website, geen Wordpress
  • 👉 Goede vindbaarheid op Google
  • 👉 Voor elke plaats waar wij werkzaam zijn een eigen pagina

Oplossingen &
Het resultaat

Wij zijn van start gegaan met een volledig op maat gemaakte website voor P.Prak Gevelrenovatie. Dit wil zeggen, geen Wordpress template maar echt handmatig gecodeerd. Daarnaast hebben wij het 'mannetje van Prak' geintroduceerd op de website om mensen op een leuke manier welkom te heten. Ook komt dit personage terug in het logo om voor herkenbaarheid te zorgen. Met een slimmigheidje hebben wij op relatief eenvoudige manier voor ruim 100 plaatsnamen een eigen pagina kunnen geven op de website. Het resultaat is een unieke website, die goed vindbaar is op Google en zeer zeker opvalt tussen de websites van de concurrenten!
De website is volledig handmatig gecodeerd dmv HTML, CSS, Javascript en PHP.
Belangrijke zoektermen hebben wij een eigen pagina gegeven met unieke teksten
Door middel van het schrijven van een PHP script hebben wij elke plaatsnaam een eigen pagina kunnen geven
Zeer eenvoudig offerte formulier op elke pagina
Ik heb door Dijkman Design een nieuwe website laten ontwikkelen. Bij Dijkman Design krijg je niet zo’n 10 in een dozijn Wordpress website maar 1 die op maat gemaakt en uniek in zijn soort is. Dijkman Design begrijpt snel wat je wilt en doet wat zij beloven. Simpelweg gewoon een topper in zijn vak!
- Piet Prak, Eigenaar P.Prak Gevelrenovati. -
volgend project
Uneed-IT

Wil jij jouw bedrijf laten groeien?Sicco Dijkman Dijkmandesign